YOU'LL LOVE IT HERE!

Werken bij Credible

Ben jij in-Credible goed in jouw vak? Kun jij schoonmaken, bedienen, koken of afwassen als de beste? En denk je dat jij en Credible een goede match zijn? Laat het ons vooral weten! Stuur je open sollicitatie met je cv en motivatie naar work@in-credible.nl. Vacatures plaatsen we op deze site en op onze Facebookpagina, dus houd ons in de gaten!

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures beschikbaar. Ben je opzoek naar een bijbaan naast je studie? Of heb je een tussenjaar en ben je juist opzoek naar een bedrijf waar je veel kan werken? Wij zijn opzoek naar collega’s die houden van lekker doorwerken en gastvrij zijn. Check onderstaande vacatures!

VACATURE AFWAS

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega in de afwas! Ben je 17 jaar of ouder en beschikbaar op 1 of meer avonden van maandag t/m vrijdag? solliciteer nu door een mail te sturen naar work@in-credible.nl  

STAGIAIRE TECHNISCHE DIENST 32 uur per week

Wij hebben een plek vrij in ons team voor een stagiaire technische dienst. Ben jij opzoek naar een leerzame stageplek in een veelzijdig bedrijf? Volg je een opleiding in de technische sector en ben je gemotiveerd om veel te leren?

Zijn wij opzoek naar jou? Stuur je cv en motivatie naar work@in-credible.nl 

Hertogstraat 1 – 6511RV – Nijmegen – Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498