YOU'LL LOVE IT HERE!

Werken bij Credible

Ben jij in-Credible goed in jouw vak? Kun jij schoonmaken, bedienen, koken of afwassen als de beste? En denk je dat jij en Credible een goede match zijn? Laat het ons vooral weten! Stuur je open sollicitatie met je cv en motivatie naar work@in-credible.nl. Vacatures plaatsen we op deze site en op onze Facebookpagina, dus houd ons in de gaten!

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures beschikbaar. Ben je opzoek naar een bijbaan naast je studie? Of heb je een tussenjaar en ben je juist opzoek naar een bedrijf waar je veel kan werken? Wij zijn opzoek naar collega’s die houden van lekker doorwerken en gastvrij zijn. Check onderstaande vacatures!

VACATURE MEDEWERKER HOUSEKEEPING  

  • Ben jij een echte aanpakker, heb je oog voor detail en haal jij er voldoening uit wanneer onze gasten mede door jouw bijdrage hun kamer betreden met een brede glimlach?
  • Ben jij in ieder geval 3 dagen in de week tussen 9:00 en 14:00 uur beschikbaar waarvan in ieder geval 1 in het weekend?
  • En lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons gezellige internationale team in één van de tofste hotels van Nijmegen?

Stuur dan een mailtje naar work@in-credible.nl met je CV en motivatie en wij nemen contact met je op!

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING (ongeveer 12 uur per week)

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie? Wil je ongeveer 2 diensten in de week werken met fijne collega’s in een dynamisch bedrijf? Stuur je cv en motivatie naar work@in-credible.nl

VACATURE EARLY BIRD

Heb jij geen hekel aan vroeg opstaan? Heb je ervaring in de horeca? Ben je 20 jaar of ouder en minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Ben je niet bang voor wat extra verantwoordelijkheden? En lijkt het je leuk om mooie en lekkere koffies te maken? Stuur je cv en motivatie naar work@in-credible.nl

VACATURE AFWAS

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega in de afwas! Ben je 16 jaar of ouder en niet vies van hard werken? solliciteer nu door een mail te sturen naar work@in-credible.nl  

Hertogstraat 1 – 6511RV – Nijmegen – Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498