YOU'LL LOVE IT HERE!

Werken bij Credible

Ben jij in-Credible goed in jouw vak? Kun jij schoonmaken, bedienen, koken of afwassen als de beste? En denk je dat jij en Credible een goede match zijn? Laat het ons vooral weten! Stuur je open sollicitatie met je cv en motivatie naar work@in-credible.nl. Vacatures plaatsen we op deze site en op onze Facebookpagina, dus houd ons in de gaten!

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures beschikbaar. Ben je opzoek naar een bijbaan naast je studie? Of heb je een tussenjaar en ben je juist opzoek naar een bedrijf waar je veel kan werken? Wij zijn opzoek naar collega’s die houden van lekker doorwerken en gastvrij zijn. Check onderstaande vacatures!

VACATURE  HOUSEKEEPING! 

ENGLISH VERSION BELOW!

  • Houd jij ervan om actief bezig te zijn, heb je een goed oog voor detail en ben jij iemand die graag het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt?
  • Ben jij 4 of 5 dagen dagen in de week tussen 9:00 en 14:00 uur beschikbaar?
  • En lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons gezellige internationale team in één van de gaafste hotels van Nijmegen?

Stuur dan een mailtje naar thomas@in-credible.nl met je CV en een korte introductie/motivatie en wij nemen contact met je op!

—————————————————————————————————————————

ENGLISH

  • Do you enjoy being active, do you have a good eye for detail and are you someone that likes to take initiative and responsibility?
  • Are you available 4 or 5 days in the week between 9:00 and 14:00?
  • And would you like to be part of our sociable and vibrant international team in one of the coolest hotels in Nijmegen?

Then send an e-mail to thomas@in-credible.nl with your resume and a short introduction/motivation and we will get in touch with you!

VACATURE AFWAS

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega in de afwas! Ben je 16 jaar of ouder en niet vies van hard werken? solliciteer nu door een mail te sturen naar work@in-credible.nl  

VACATURE BEDIENING

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega in de bediening! Wil jij graag minimaal 2 avonden in de week bij ons komen knallen!  Vind je het geen probleem om in het weekend te werken en beschik je ook nog over horeca ervaring? Stuur dan nu je sollicitatie naar work@in-credible.nl 

VACATURE BEDIENING 32 uur per week

Wij hebben een leidinggevende functie vrij binnen ons bedieningsteam. Wat wij belangrijk vinden is dat jij een voorloper bent van het team, overzicht kan houden in drukte en het niet erg vind om een stapje extra te zetten. 

Flexibiliteit vinden wij belangrijk, je werkt in het weekend en je bent verantwoordelijk over het verloop van de dag of avonddienst.

Wat bieden wij jou? Een leuke werkplek met enthousiaste hardwerkende collega’s. Verschillende opleidingsmogelijkheden (zoals sociale hygiëne, BHV en training in koffie, bier en wijn) 

Bezit over natuurlijk leiderschap en horeca ervaring is een vereisten. 

Zijn wij opzoek naar jou? Stuur je cv en motivatie naar work@in-credible.nl 

STAGIAIRE TECHNISCHE DIENST 32 uur per week

Wij hebben een plek vrij in ons team voor een stagiaire technische dienst. Ben jij opzoek naar een leerzame stageplek in een veelzijdig bedrijf? Volg je een opleiding in de technische sector en ben je gemotiveerd om veel te leren?

Zijn wij opzoek naar jou? Stuur je cv en motivatie naar work@in-credible.nl 

Hertogstraat 1 – 6511RV – Nijmegen – Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498