YOU'LL LOVE IT HERE!

Werken bij Credible

Ben jij in-Credible goed in jouw vak? Kun jij schoonmaken, bedienen, koken of afwassen als de beste? En denk je dat jij en Credible een goede match zijn? Laat het ons vooral weten! Stuur je open sollicitatie met je cv en motivatie naar work@in-credible.nl. Vacatures plaatsen we op deze site en op onze Facebookpagina, dus houd ons in de gaten!

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures beschikbaar. Ben je opzoek naar een bijbaan naast je studie? Of heb je een tussenjaar en ben je juist opzoek naar een bedrijf waar je veel kan werken? Wij zijn opzoek naar collega’s die houden van lekker doorwerken en gastvrij zijn. Check onderstaande vacatures!

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING (ongeveer 12 uur per week)

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie? Wil je ongeveer 2 diensten in de week werken met fijne collega’s in een dynamisch bedrijf?Solliciteer nu! 

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING (32 uur per week)

Heb je horeca ervaring en ben je opzoek naar een bedrijf waar je terecht kan met jouw passie voor het werken in de horeca? Of ben je er nog niet uit qua studie en heb je aankomend jaar een tussenjaar waarin je meerdere dagen per week beschikbaar bent? Solliciteer nu! 

VACATURE EARLY BIRD

Heb jij geen hekel aan vroeg opstaan? Heb je ervaring in de horeca? Ben je 20 jaar of ouder en minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Ben je niet bang voor wat extra verantwoordelijkheden? En lijkt het je leuk om mooie en lekkere koffies te maken?Solliciteer nu! 

 

VACATURE AFWAS

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega in de afwas! Ben je 16 jaar of ouder en beschikbaar op vrijdag, (overdag of avond) Solliciteer nu! 

Hertogstraat 1 – 6511RV – Nijmegen – Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498