Blog

Our latest news

Een nachtje cultuur snuiven en/of Nachtfeesten in Doornroosje, om vervolgens te overnachten in Nijmegen! Speciaal voor degene die hun trein niet meer halen of voor de weekendje-weg-hoppers hebben we weer een extra leuk hotelarrangement.

Zaterdag 23 september: muzikale performances in een mini-theater, wetenschappelijke experimenten in het donker, een Grote Kunstshow in de Schouwburg…tijdens de Kunstnacht ontdek je culturele hotspots, bizarre performances, mooie expo’s en unieke feestjes op meer dan 20 locaties door de hele stad en het Honigcomplex tussen 20:00 en 01:00 uur. Stippel je eigen route uit, duik de nacht in en ga op zoek naar jouw pareltjes, unieke momenten en andere nachtbrakers. En sluit af met een comfortabele overnachting én vers ontbijt bij Credible

Als je bij Credible het arrangement boekt dan krijg je:
– Een passe-partout voor de Nijmeegse Kunstnacht inclusief het Nachtfeest in Doornroosje
– Een overnachting incl. ontbijt in een van de gezellige kamers in Credibl

Reserveer nu een volledig passe-partout inclusief gereduceerde overnachting en ontbijt!|

Single Room: 1 persoon: € 75,-
Cosy Room: 1 persoon: € 80,-
Cosy Room: 2 personen: € 95,-
Friends Room: 2 personen: € 110,-
Friends Room: 3 personen: € 115,-
Medium Room: 1 persoon: € 80,-
Medium Room: 2 personen: € 95,-
Family Room: 2 personen € 110,-
Family Room: 3 personen: € 115,-

Plaats je reservering voor 8 september per email (of telefonisch) o.v.v. Reservering Kunstnacht.

E-mail: info@in-credible.nl / Tel: 024-3220498

Passe-partouts exclusief overnachting zijn verkrijgbaar op www.nijmeegsekunstnacht.nl

HOTEL DEEP END

Op 15 maart veranderen we onze hotelkamers weer voor 1 avond in bioscoopzaaltjes met korte films! Koop je ticket voor Hotel Deep End voor 10,- euro!

Wil je na Deep End bij Credible blijven slapen? Een combiticket (met een lekker ontbijt de volgende ochtend) kost 35,- euro per persoon.

Tickets en info: https://www.facebook.com/DeepEndFilm/

deep end poster

Bestand 10-02-16 15 15 56

Via de onderstaande link kunt u een brief downloaden die gestuurd kan worden naar onderstaande emailadressen om daarmee aan te geven dat u het niet eens bent met de uitzetting van Pekar.

w.kortman@minvenj.nl – j.s.t.fransman@minvenj.nl – c.t.a.van.gorp@minvenj.nl – k.d.donk@minvenj.nl – y.wiggers@minvenj.nl

Wij waarderen de moeite enorm!

Team Credible

Link: Brief Pekar

Bestand 19-01-16 19 45 07

 

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Een ontspanningsmassage is een heel rustige massage van de achterzijde van het lichaam. Bij de ontspanningsmassage worden huid en spieren soms stevig, en soms zacht gekneed. Dit is afhankelijk van waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft.

De massage heeft een kalmerende en rustgevende werking op lichaam en geest. Het ontspant de spieren, bevordert de doorbloeding en voert afvalstoffen af. De massage werkt zowel op je fysieke lichaam als op je energiesysteem en geeft je meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je spieren worden weer heerlijk soepel en je krijgt nieuwe energie.

Ontspanning is een belangrijke voorwaarde om lekker in je vel te zitten. Meer rust in je lijf betekent ook meer rust in je hoofd. Een ontspanningsmassage is een rustmoment voor jezelf, een pauze in je drukke bestaan.

 

bij Credible kun je nu je verblijf bij combineren met een ontspannende massage op je hotelkamer. Hoe relaxed is dat??

Do the extramile

 

Visit Nijmegen, and choose for a sporty start!

Join us and experience Nijmegen at street level, through the eyes and legs of someone who lives and run in this city. Share your love of running with us and we share Nijmegen with you.

Ideal for the business traveler who is tired of the hotel treadmill or the recreational runner who wants to explore Nijmegen on runningshoes!

Do the extra mile offers both group and personalized runs and workouts. Run through the streets, do push ups in the parks and cool down with a view over the city!

Our main goal is to give you a good workout in combination with a sightunning tour. But no facts and historical dates along the route!

Start or end your day, with a great workout at the city! Do the city miles!

Check the dates and availability for a group or a personal run on our website!

 

NIEUW!

Een ontspanningsmassage tijdens je verblijf bij Credible?

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Een ontspanningsmassage is een heel rustige massage van de achterzijde van het lichaam. Bij de ontspanningsmassage worden huid en spieren soms stevig, en soms zacht gekneed. Dit is afhankelijk van waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website; www.dotheextramile.com

 

You can send us an email (Petra@dotheextramile.com) or  a text message ( +31 645458178)

And we will inform you as soon as possible if the run is still available and confirm your booking.

 

 

 

 

Lekkerweg_beeld_45_Hotel-Credible

http://www.flowmagazine.nl/

 

04feb
2014

Last days of Spring!

Very nice blog about Credible!

2hxoky1

Blij, vrolijk, enthousiast en gelukkig worden we van alle leuke reacties die we krijgen van jullie allemaal.

We zijn nu een paar maanden geopend en inmiddels kunnen we ook zeggen dat we het lekker druk hebben zowel in het restaurant als in het hotel.

Mede door alle leuke aandacht die er is weten al die mensen ons te vinden. Marlous heeft een heel erg leuk blog bijvoorbeeld waar wij onszelf op tegenkwamen. Hieronder de link waar haar ervaring met Credible is terug te lezen..

http://lastdaysofspring.blogspot.nl/2014/01/hotspot-credible-nijmegen.html

 

 

 

Credible’s Saturday Sessions

Each saturday from 20:30 till 01:00 DJ Davy Brandts

24sep
2013

Het is je vast niet ontgaan, Nijmegen heeft een nieuw hotel annex lunchroom, restaurant en bar. Credible is de naam. Zoals de vrouw aan het tafeltje tegenover me uitlegt; ’’Als je dus hier bent hè, ben je dus incredible, INcredible..?!’’ De klok aan de muur tikt maarliefst 3 seconden voordat dochterlief haar gebrekkige Engelse woordenschat kan converteren tot een o, haha… Ojaa-haha-giegeltje.

Fair enough: in Credible is natuurlijk een briljant gevonden en daarmee toepasbare naam. Het personeel werkt natuurlijk altijd inCredible hard en je hebt er altijd inCredible gegeten. Ik had het zelf willen bedenken. Al zit er voor de medewerkers natuurlijk wel een verjaringstermijn op deze lolligheid.
Een ‘nieuw’ hotel in de stad was op de sociale media behoorlijk big nieuws gezien populariteitsindicatie tool nr1: FB-likes. Binnen no-time vond praktisch heel mijn time-line Credible leuk. Zonder er waarschijnlijk ooit geweest te zijn. Interessant.

Populariteit valt moeilijk te specificeren. Connecties, vormgeving, uitstraling, kwaliteit, vernieuwing en de gun-factor zijn klaarblijkelijk aanwezig. Wat mij persoonlijk het meest aanspreekt in Credible is de toegankelijkheid, ruimdenkendheid en het zelfvertrouwen. De basis van het inCredible concept. Bij aankomst prijkt op de voorgevel van het simpele architectonische naoorlogse bouwwerk een spandoek met daarop de tekst; ”i know that im ugly, but it’s the inside that counts”

Het ietwat oude school karakter wordt middels oude houten bureaustoelen vormgegeven. Iets dat zou moeten lijken op een bij elkaar geraapt zooitje wordt als geheel een nonchalant, stijlvol en toegankelijk concept. Leuke ornamenten in combinatie met een uitnodigend hang-gedeelte dat wordt afgeschermd door rekken gevuld met allerlei soorten boeken. Door de ruimtelijke indeling geschikt voor allerlei doeleinden. Kop koffie of lunch met een vriend(in), een originele, leuke, betaalbare hap eten met vrienden en daarna een aantal vloeibare toetjes. Óf je slaat het eten over.

Ruud Forest