ARRANGEMENTEN

DO THE EXTRA MILE

Je bent sportief aangelegd en vindt het leuk om iets meer te ontdekken over de stad waar je verblijft? Doe dan mee aan Do the extra mile. Onder leiding van gids Petra ren jij, individueel of in een kleine groep, door Nijmegen. Doe burpees in het park en push-ups langs de Waal. Sight seeing terwijl je rent, wat een goed begin (of eind) van je dag!

Meedoen aan die extra mile? Mail dan naar petra@dotheextramile.com of app haar op +31 6 4545 8178. Je hoort dan aan welke training je kunt meedoen. Je betaalt aan Petra. Contant en voorafgaand aan de training.

LEKKER FIETSEN!

Huur een fiets en verken Nijmegen en omgeving. Keuze zat. Natuur, cultuur, historie: dit alles en meer op fietsafstand. Uitstekend aangegeven fietsroutes, fietsknooppunten, snelfietspaden: het enige wat je hoeft te doen is een beetje trappen, Nijmegen en omgeving doen de rest. Als je wilt, maken wij een lunchpakket voor je. Hoef je helemáál nergens aan te denken.

Geef bij je reservering aan dat je een fiets wilt huren, dan zorgen wij dat de fiets voor je klaarstaat.

GA GOLFEN

Met golfbaan Het Rijk van Nijmegen hebben we een leuk arrangement weten samen te stellen voor onze gasten.

Kom je in de zomer dan profiteer je als golf-gast van:

  • 18-hole green fee met overnachting in een van onze tweepersoonskamers voor € 200.00 incl. ontbijt (+ € 10 per persoon in het weekend)
  • 9-hole green fee met overnachting in een van onze tweepersoonskamers voor € 160.00 incl. ontbijt (+ € 5 per persoon in het weekend)

Kom je in de winter dan profiteer je als golf-gast van:

  • 18-hole green fee met overnachting in een van onze tweepersoonskamers voor € 200.00 incl. ontbijt (+ € 5.00 per persoon in het weekend)

 

Om een golfarrangement te reserveren bel je 024-3220498. Mailen kan ook, naar info@in-credible.nl

Hertogstraat 1 – 6511RV – Nijmegen – Nederland
Info@in-credible.nl / +31(0)24 322 0498